Menu

U Zadru otvorena obnovljena atletska staza

HASZagreb (15.05.2017.) - Atletiku Grada Zadra godinama je mučio nedostatak kvalitetne atletske staze pa je sve ljubitelje atletike i sporta u Zadru razveselilo otvaranje obnovljen staze na Višnjiku u petak 12. svibnja. Tako je ovom otvaranju prisustvovalo preko 2000 posjetitelja od sportaša i njihovih roditelja do trenera i sportskih djelatnika Grada Zadra.

Svečanom činu i otvaranju prisustvovao je i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza gospodin Ivan Veštić, predsjednk HAS-a, koji je čestitao svima koji su doprinijeli da se obnovi staza koja će biti pokretač razvoja sporta i atletike u Zadru i Zadarskoj županiji.

"Grad Zadar ucrtava se u kartu atletskih centara Hrvatske kao baza za pripremu i natjecanje atletičara kako domaćih tako i inozemnih. Po cijeloj Hrvatskoj radimo na izgradnji atletske infrastrukture koja je neophodna za razvoj atletike i sporta u cjelini. Naš sljedeći projekt je izgradnja atletske staze u gradu Vukovaru simbolu domovine nakon Vukovara uz pomoć atletskog saveza Zadarske županije u Škabrnji ćemo pomoći izgradnju atletskih staza za dugoprugaško trčanje tu nam je Knin, Dubrovnik Šibenik i ostali gradovi kojima je potrebna atletska staza za razvoj atletike. Učinit ću sve kako bi u Hrvatskoj u svakom gradu bila atletska staza." - istaknuo je Veštić.

Zadar 2017

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R