Menu

Reprezentacija za Istanbul

HASZagreb (23.05.2017.) - U subotu 3. lipnja u Instanbulu se održava Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke. Nakon održanog Kupa Hrvatske za juniore-ke, a temeljem do sada postignutih rezultata uz procjenu konkurentnosti na natjecanju, izbornik reprezentacije Drago Palčić odredio je i reprezentativce za Istanbul. Tako će tamo nastupiti:

Mlađe juniorke:

100 m - Dorja Zanetić
400 m - Veronika Drljačić
800 m - Ivana Knapić, Elena Pazman
1500 m - Tina Šmid, Paula Rakijašić
Kladivo - Marija Balenović, Magdalena Đekić
Koplje - Mirta Kulišić, Ana Majdak
Vis - Antea Bebić

Mlađi juniori:

100 m - Luka Kuprešak
400 m - Erik Sluga, Juraj Marinčić
800 m - Neven Krulić
1500 m - Nikola Klarić
3000 m - Lovro Nedeljković
Dalj - Marko Čeko
Troskok - Ivan Mišković
Kladivo - Jan Ožeg

S njima će na put Mihaela Majurec kao vođa puta, Drago Palčić kao vođa ekipe, te treneri – Ivan Desić, Tonći Rubić i Dražen Lasić.
Molimo roditelje da hitno potpišu izjavu koju su dobili te je pošalju u Hrvatski atletski savez. Nakon potpisane izjave pristupit će se rješavanju osiguranja i vađenju viza za Tursku.
Putnici za Istanbul trebaju biti u zagrebačkoj zračnoj luci u petak 2. lipnja u 7:30 sati te su obvezni ponijeti službenu sportsku opremu i važeće putovnice kojima je istek trajanja najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u Tursku. Zbog viznog režima i ostalih detalja puta, molimo sve atletičare i trenere da se hitno jave u Hrvatski atletski savez, glavnoj tajnici Mihaeli Majurec. Povratak je predviđen za nedjelju 4. lipnja u 19:15 sati.

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R