Matea Parlov Koštro i Filip Svalina seniorski prvaci Hrvatske u planinskom trčanju

Zagreb (10.5.2021.) - Jučer je u Zagrebu na Sljemenu, u organizaciji AK Sljeme, održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvtske u planinskom trčanju na kojem je nastupio rekordan broj natjecatelja njih gotovo 240.

U seniorskoj utrci na 11,8 km (visinska razlika 898 m) slavili su Matea Parlov Koštro u ženskoj konkurenciji i Filip Svalina u muškoj konkurenciji. Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Ana Štefulj, a treće Tea Faber. U muškoj konkurenciji drugi je bio Petar Bratulić, a treći Ivan Dračar.

Juniori i juniorke su trčali upola kraću stazu odnosno 6,5 km (visinska razlika 731 m), a naslov prvaka kod juniora osvojio je Florijan Rožić, a kod juniorki Simona Jambrošić.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto kod seniora pripalo je AK Agram, drugi je bio AK Zabok, a treći AK Svetice. Kod seniorki najbolji klub je bio AK Agram, drugo mjesto osvojio je AK Svetice, a treće AK Sljeme.

Najbolji klub kod juniora i kod juniorki je AK Agram koji je tako ovegodine osvojio sva četiri ekipna naslova prvaka Hrvatske u planinskom trčanju.

Rezultati ...

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana