Menu

Preliminarni sastav reprezentacije za EP U23 i seniorsko Prvenstvo Balkana

HASZagreb (28.06.2017.) - Pred nama je niz međunarodnih natjecanja, a prvo po redu je Europsko prvenstvo do 23 godine koje će se održati u Bydgoszczu. Rok za prijavu je ponedjeljak 2. srpnja te stoga Hrvatski atletski savez objavljuje preliminarni sastav reprezentacije. Molimo klubove da prekontroliraju popis reprezentativaca, te nas upozore na eventualni propust kako bismo mogli obaviti korekciju. Priznaju se samo rezultati postignuti na službenim natjecanjima, u konkurenciji ili izvan konkurencije uz prethodno podnijeti zahtjev sukladno Općim pravilima i propozicijama za natjecanja 2017.

Okupljanje reprezentacije predviđeno je u utorak 11.07.2017. u 17h - Zračna luka Franjo Tuđman (odlasci). Povratak je predviđen u ponedjeljak 17.07.2017. u 11:20h - Zračna luka Franjo Tuđman. Molimo sve atletičare i trenere da ponesu opremu Nike koju su zadužili. Isto tako molimo sve reprezentativce da prekontroliraju valjanost svojih putnih isprava. Molimo vas da najkasnije do petka 30.06.2017. u 16h službeno potvrdite svoje sudjelovanje. Tko to do tog roka ne učini smatrati će se da je otkazao. Za sad popis nije definitivan nego samo preliminaran.

Kako je u isto vrijeme i seniorsko Prvenstvo Balkana u Novom Pazaru objavljujemo i preliminarnu listu reprezentativaca za ovo natjecanje.

Preliminarna lista reprezentativaca za Europsko prvenstvo U23

Preliminarna lista reprezentativaca za seniorsko Prvenstvo Balkana

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R