Menu

Predsjednica RH odlikovala Sandru Perković, Stipu Žunića i Edisa Elkasevića

HASZagreb (15.11.2017.) - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila je danas odlikovanja i priznanja brojnim sportašima, znanstvenicima i kulturnim djelatnicima za njihov doprinos na različitim poljima društvenih djelatnosti. Među odlikovanima su i Sandra Perković, Stipe Žunić i Edis Elkasević.

Sandra Perković odlikovana je Redom kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom za izniman sportski uspjeh i osvajanje zlatne medalje u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u Londonu 2017. te doprinos promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu.

Stipe Žunić odlikovan je Redom hrvatskog pletera za izniman sportski uspjeh i osvajanje brončane medalje u bacanju kugle na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu 2017. te doprinos promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu.

Edis Elkasević odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara za osobiti i izniman doprinos sportskim uspjesima hrvatskih atletičara na Svjetskom prvenstvu u Londonu 2017. te doprinos promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu.

Sponzori

Nike Z L A T N I    S P O N Z O R