Odobreni nastupi bez norme u 2. kolu Ekipnog dvoranskog PH

Zagreb (11.2.2021.) - U Ured HAS-a do jučer je pristigao veliki broj zamolbi za nastupom bez norme na 2. kolu Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske u subotu 13. veljače u Zagrebu.

Zbog toga što smo i dalje ograničeni epidemioloških mjerama nismo na žalost u mogućnosti prihvatiti sve zamolbe za nastupom pa je Hrvatski atletski savez odredio kriterije kako bi dio natjecatelja koji nemaju normu u niti jednoj disciplini ipak mogao nastupiti, a to su:

1. ODOBRAVA se nastup natjecateljima koji nemaju normu u niti jednoj disciplini, a najbolji rezultat u disciplini (ili alternativnoj disciplini kao za norme) za koju traže nastup postignut je nakon 1.1.2020. i vrijedi 650 ili više bodova po WA bodovnim tablicama

2. NE ODOBRAVA se nastup natjecateljima u disciplinama u kojima nemaju norme, bez obzira na rezultat, ako već imaju normu u barem jednoj disciplini.

Molimo klubove da tijekom dana pošalju startne brojeve za atletičare kojima je odobren nastup na email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ako to već nisu učinili.

Još jedanput obavještavamo da se natjecanje odvija bez prisustva publike. Biti će osiguran live stream i rezultati uživo te će svi zainteresirani moći pratiti natjecanje.

Lista natjecatelja kojima je odobren nastup

Nova obavijest Stožera civilne zaštite RH

Nakon što je Stožer civilne zaštite odobrio održavanje 2. kolo dodatno je zatražio da na natjecanju sudjeluju samo kategorizirani sportaši. Stoga upozoravamo klubove da su na natjecanje obavezni poslati samo kategorizirane sportaše kako bi se natjecanje moglo održati u skladu sa zahtjevom Stožera.