Matea Parlov Koštro i Ivan Dračar seniorski prvaci Hrvatske u planinskom trčanju

Zagreb (17.5.2021.) - U subotu je na Kozjaku, u organizaciji AK Solin, održano Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju.

U seniorskoj utrci na 8 km (visinska razlika 762 m) slavili su Matea Parlov Koštro u ženskoj konkurenciji i Ivan Dračar u muškoj konkurenciji. Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojila je Tea Faber, a treće Sara Superina. U muškoj konkurenciji drugi je bio Nikola Mikulić, a treći Nikola Špoljar.

Juniori i juniorke su trčali kraću stazu odnosno 5,7 km (visinska razlika 460 m), a naslov prvaka kod juniora osvojio je Sven Franjković, a kod juniorki Marta Svrtan.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto kod seniora pripalo je AK Svetice (Nikola Mikulić, Dorian Miškulin i Krešimir Balaško), drugi je bio HAAK Mladost (Ivan Dračar, Goran Petković i Romano Šćuric), a treći AK Zabok (Nikola Špoljar, Marko Gorički i Karlo Lešković). Kod seniorki najbolji klub je bio AK Kvarner (Sara Superina, Inga Jurić i Tidna Šmid), drugo mjesto osvojio je AK Svetice (Matea Parlov Koštro, Martina Horvat i Marija Primorac), a treće AK Dubrovnik (Tea Faber, Helena Gleđa i Ana Lučić).

Rezultati ...

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana