Lista zahtjeva za prijelazom u drugi klub

Zagreb (4.12.2022.) - U razdoblju od 16. do 29. studenoga u Ured HAS-a pristiglo je, sukladno Pravilniku o prijelazu i registraciji atletičara, ukupno 118 zahtjeva za prijelazom u drugi klub te još jedan zahtjev koji je poslan nakon roka.

Ured HAS-a evidentirao je sve tako pristigle zahtjeve koje, prema Pravilniku, objavljuje na svojoj internet stranici. O tim zahtjevima obaviješteni su i klubovi iz kojih atletičari namjeravaju prijeći u neki drugi klub. Klubovi iz kojih atletičare odlaze imaju rok do 11. prosinca 2022. da odgovore na ove zahtjeve na, za to, propisanom obrascu (Ispisnica za prijelaz u drugi klub) kako to predviđa Pravilnik o prijelazu i registraciji atletičara.
Ispisnice za svakog od atletičara s popisa te eventualnu popratnu dokumentaciju dostaviti Uredu HAS-a osobnom dostavom, preporučenom poštom ili poslati e-mailom isključivo sa službene e-mail adrese kluba na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do navedenog roka. Ukoliko klub ne pošaljete ispisnicu za nekog od atletičara s popisa do navedenog roka smatrat će se, temeljem članka 20.c Pravilnika, da ne sudjeluje u postupku i ne potražujete odštetu.

Lista zahtjeva za prijelaze 2022.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2022 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana