Obavijesti korisnicima programa saveza

Zagreb (29.12.2022.) - Svi korisnici sredstava Saveza prije realizacije aktivnosti dužni su ispuniti Obrazac osnovnih podataka za atletičare korisnike programa Saveza.

Također je potrebno dostaviti planove i programe za cijelu sezonu uz službenu i pravovremenu zamolbu za realizaciju aktivnosti i troškova (minimalno 15 dana) te odobrenje od strane izbornika seniorske reprezentacije. Samostalna organizacija može iznimno biti odobrena uz sve već navedeno.
Link na Obrazac osnovnih podataka za atletičare korisnike programa Saveza
Pripreme se ne mogu provoditi ili koristiti sredstva za pripreme bez nazočnosti licenciranog trenera verificiranog od strane kluba.
Atletičari koriste sredstva iz programa isključivo ako su zadovoljeni navedeni uvjeti te ako je njihov klub podmirio sve obaveze prema Hrvatskom atletskom savezu.
Svi iznosi za korisnike programa kao i upute o provedbi istog biti će definirani dokumentom „Selekcije, natjecanja, kriteriji i kandidati 2023“ koji će biti objavljen nakon usvajanja istog od strane Izvršnog odbora HAS-a.

OSTALO:
Dvoransko prvenstvo Mediterana za mlađe seniore i seniorke održati će se 22. siječnja 2023.g. u Valenciji. Izborno natjecanje za nastup će biti 14.01.2023. na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i seniorke, a potrebno je ispuniti traženu normu za natjecanje.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana