Uskoro starta sezona u zagrebačkoj atletskoj dvorani

Zagreb (6.1.2023.) - Ovogodišnja dvoranska sezona u zagrebačkoj atletskoj dvorani na Velesajmu počinje u subotu 14. siječnja Dvoranskim prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke.

Nakon toga slijede ostala Dvoranska prvenstava Hrvatske sve do vikenda 25. i 26. veljače kada je na rasporedu Dvoransko prvenstvo Hrvatske u višebojima. Za nastup na dvoranskim PH (osim dvoranskih PH za mlađe kadete i kadetkinje, štafete i višeboje) potrebno je imati norme za nastup koje su objavljene na web stranici www.has.hr.

Ovom prilikom podsjećamo klubove da svi natjecatelji koji će nastupiti na dvoranskim prvenstvima moraju biti registrirani u HAS-u za 2023. godinu kroz novu web aplikaciju za registracije i to najkasnije 7 dana prije natjecanja (za mlađeseniorsko PH to je subota 7. siječnja) te moraju imati liječničke preglede ne starije od 6 mjeseci.

Na Dvoranskom PH za mlađe seniore-ke moguć je nastup izvan konkurencije i to samo seniorima i seniorkama koji su kandidati za nastup na tromeču reprezentacija Srbije, Hrvatske i Slovenije 25. siječnja u Beogradu. Na istom natjecanju na programu će biti i nekoliko disciplina izvan konkurencije za kadete i kadetkinje u formi mitinga (kadetske discipline objavljene su u raspisu za to prvenstvo). Prijave za Dvoransko PH za mlađe seniore i mlađe seniorke biti će moguće od nedjelje 8. siječnja, a rok za prijavu je srijeda 11. siječnja do 24 sata.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana