Uskoro dva edukacijska seminara

Zagreb (13.03.2023.) – U Zagrebu će se 31. ožujka u organizaciji HOO-a održati seminar "Zdravstveni pregledi sportaša", a 1. travnja u Varaždinu u organizaciji AK Sloboda 2. Atletski seminar.

Tečaj edukacije zdravstvenih djelatnika u sportu u organizaciji Hrvatskog Olimpijskog odbora održati će se 31. ožujka u Hotelu Hilton Garden Inn na adresi Radnička cesta 21.

Program seminara možete vidjeti ovdje
Prijavnicu za seminar možete preuzeti ovdje

Atletski seminar u organizaciji AK Sloboda održati će se 01.04.2023. godine u kongresnoj dvorani Arene Varaždin s početkom u 10 sati. Predavače na seminaru će biti:

Damir Pascuttini - Atletski trener sa 25 godišnjim iskustvom kao trener sprinta u AK Sloboda Varaždin; Tema: "Dionice u treningu sprinta!"
Elmir Ćerimagić - Predsjednik AK Novi Grad Sarajevo i jedan od najboljih trenera sprintera u Bosni i Hercegovini, dugogodišnji predavač na teme menadžmenta, upravljanja, trenažne tehnologije i razvoja djece i mladih; Tema: "Kvalitetne odluke su put ka jačoj atletici!"
Siniša Bosak - Varaždinski sportski i zdravstveni djelatnik, vlasnik “Centra za kralježnicu Varaždin“; Tema: "Ozljede kralježnice u sportu!"
Joško Vlašić - Uspješan desetobojac i bivši državni rekorder Hrvatske u desetoboju, danas atletski i kondicijski trener, otac i trener poznatih Hrvatskih sportaša Blanke Vlašić i Nikole Vlašića; Tema: "Periodizacija-osnovna poluga transformacijskih procesa!"
Dejan Vojnović - Aktualni državni rekorder na 60m i bivši na 100m, sudionik ljetnih i zimskih olimpijskih igara, danas uspješan kondicijski trener ponajboljim tenisačima svijeta; Tema: "Kondicijski trening u tenisu za mlađe dobne kategorije!"

Seminar je namijenjen svim trenerima, ne samo atletskim, koji imaju želju naučiti i unaprjeđivati svoje znanje i vrijednosti, jer je kurikulum seminara koncipiran na način da se prezentiraju informacije koje su primjenljive u svim sportovima.

Za sve koji bi željeli prisustvovati na seminaru, a nisu u mogućnosti doći u Varaždin, omogućen je live stream program.

Više o detaljima seminara i prijavama možete vidjeti ovdje.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana