Potpisan ugovor o suradnji između HAS-a i novog zlatnog sponzora - Podravke

Zagreb (18.7.2023.) - Danas je na lokaciji The Garden Brewery u Zagrebu održana presica za medije na kojoj je Hrvatski atletski savez potpisao ugovor o suradnji s novim zlatnim sponzorom Podravkom.

Ovim ugovorom, Podravka će pomoći Hrvatskom atletskom savezu u promociji i razvoju hrvatske atletike, olimpijskog duha, aktivnog načina života i zdrave prehrane. Kao zlatni sponzor Saveza, Podravka će pružati podršku atletičarima u njihovim nastojanjima za postizanjem vrhunskih rezultata na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ugovor je u ime Podravke potpisala predsjednica Uprave Martina Dalić, a u ime Hrvatskog atletskog saveza predsjednik Ivan Veštić.

"Ovo je veliki dan za hrvatsku atletiku i za HAS jer već godinama nismo imali ovako kvalitetan ugovor. Vjerujem kako ćemo uz ovaj ugovor unaprijediti naše programe", istaknuo je Veštić.

"Sigurna sam da ćemo zajedno širiti i promovirati vrijednosti kao što su kvaliteta, upornost, izvrsnost. Atletika kao "kraljica sportova" zahtjeva upravo takve osobine", naglasila je Dalić.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i naši atletičari i atletičarke - Matea Parlov Koštro, Jana Koščak, Marino Bloudek i Marko Orešković, kao i izbornik reprezentacije Mladen Katalinić.

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana