U subotu 9. rujna održat će se Prva BHM atletska konferencija

Zagreb (6.9.2023.) - U sklopu ovogodišnjeg izdanja Memorijala "Borisa Hanžekovića", koji će se ovog vikenda održati u Zagrebu, u subotu 9. rujna 2023 godine, održat će se i Prva BHM atletska konferencija.

Program konferencije sastoji se od jednog pojedinačnog predavanje te dva panela koji će okupiti predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Svjetske atletske federacije, Europske atletske federacije, organizatore mitinga iz serije World Athletics Continental Toura te najbolje atletičare, trenere i menadžere iz svijeta atletike.
Cilj konferencije je da vrhunski atletski stručnjaci prenesu svoja znanja i vještine našim sportskim djelatnicima, mladim sportašima, studentima i svima onima koji žele napredovati, kako u atletici, tako i u svijetu sporta generalno. Također, želi se pomoći u njihovom povezivanju i razmijeni znanja kako bi tim putem doveli do napretka hrvatskog sporta te njegove popularizacije.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu. Prijave su otvorene do 8. rujna 2023. godine. Sve dodatne informacije o konferenciji, program, satnicu te link za prijavu možete pronaći na: https://zagreb-meeting.com/bhm-konferencija/

Program Prve BHM atletske konferencije

HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation HRVATSKI ATLETSKI SAVEZ
Croatian Athletics Federation

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  W: www.has.hr
T: +385 1 4613 499
OIB: 75893754111

Metalčeva ulica 5 (IV kat)
HR-10000 Zagreb

Copyright 2023 © Hrvatski atletski savez | Sva prava pridržana